El rejoveniment d’un clàssic

ESTRATÈGIA Els darrers dos anys, l’històric celler Castell del Remei ha emprès la modernització dels vins tot seguint les
tendències del mercat i s’ha reestructurat FUTUR Enjardinar 6 hectàrees de la finca i augmentar el pes de l’enoturisme.

 

A Catalunya i especialment en la darrera dècada, les empreses vitivinícoles han fet un esforç extraordinari per adaptar-se a les tendències del mercat. A imatge d’altres regions vitivinícoles arreu del món, cellers petits i grans promouen la venda directa lligada a l’enoturisme, la difusió del consum a través d’activitats pròpies i l’elaboració de vins més lleugers i vinculats a un territori. Els vins, com els perfums, ens sedueixen no sols amb bon producte, sinó a través d’una història. Nova o vella. Quan el 2014 Tomàs Cusiné es va reincorporar a la direcció del celler familiar, Castell del Remei sumava una llarga història, i experiència acreditada en l’elaboració: pionera en la introducció de varietats

castelldelremei_ekg3jd

Author castelldelremei_ekg3jd

More posts by castelldelremei_ekg3jd

Leave a Reply