Aplec Castell del Remei

By 15 gener, 2020

More

Starts in 20 Days, 23 Hours

abril 26, 2020 10:00 am - 2:30 pm

Durant el matí del diumenge 26 d’abril tindrà lloc l’Aplec del Castell del Remei, la finca històrica de la Plana d’Urgell organitza un seguit d’activitats per a tots els públic per tal de celebrar la primavera tot recreant l’atmosfera de finals del segle XIX amb els participants vestits de color blanc.

Enguany se celebra ja el 4r Tast. Aplec literari al Castell del Remei que aplega rellevants poetes catalans que llegiran les seves obres inèdites. També hi haurà espai pel mercat, els jocs tradicionals i animació infantil, l’aperitiu amb música en viu, passejades en carruatge de cavalls, modelisme, food trucks, exhibició de balls o visites al celler i al santuari, són algunes de les nombroses activitats programades que tenen el tret d’inici i punt final amb el tradicional toc de sirena de la finca.

L’objectiu de recrear l’atmosfera de principis del segle XX va generar la idea d’instar tots els assistents a participar-hi amb vestimenta de color blanc, preferiblement d’estil noucentista català. Per tant, totes aquelles persones que vesteixen roba blanca (peces superior i inferior) reben un obsequi per part de l’organització per la seva contribució a l’ambient creat que aquest any consistirà en una bossa.

Tradicionalment, el Castell del Remei celebrava el dia 1 de maig un aplec sardanista coincidint amb la Diada del Treball. L’any 2016 es va recuperar la festa primaveral dotant-la de múltiples activitats durant tot el matí, atès que les sardanes ja tenen el seu espai propi durant la Festa Major (segon diumenge d’octubre).

 

PROPERAMENT MÉS INFORMACIÓ I PROGRAMA APLEC 2020.

 

castelldelremei_ekg3jd

Author castelldelremei_ekg3jd

More posts by castelldelremei_ekg3jd

Leave a Reply