El misteri de la verema

By 9 agost, 2019

More

Starts in 26 Days, 22 Hours

setembre 21, 2019 10:00 am

Big escape dedicada a l’antiga colònia agrícola que habitava la finca històrica Castell del Remei a finals del segle XIX.

L’activitat consisteix a superar una seguit de proves d’habilitat i d’enginy que es trobaran distribuïdes pels diferents emplaçaments de la finca.

L’objectiu és conèixer indrets de la finca,passant una estona divertida i original entre amics i/o família.

Durant la mateixa jornada es faran dos torns de l’activitat – Dissabte, 21 de setembre: 11.00 h i 12.00 h – Diumenge, 22 de setembre: 11.00 h i 12.00 h – d’una durada de 90 minuts cadascun, amb un màxim de 5 equips formats per un mínim de 2 persones i un màxim de 6 membres actius (majors de 6 anys).

El preu de la inscripció és de 60 € per equip i de franc per als menors de 6 anys.

La inscripció inclou la participació a l’activitat, l’assegurança, tast de vins del Castell del Remei al Wine bar situat als jardins amb música ambiental i productes de proximitat (no inclosos en el preu).

 

Més informació i inscripcions a

www.organitzemxtu.com/botiga

T’esperem!

 

**En cas, d’anul·lació  de la reserva per per part del participant, amb menys de 48 hores d’antelació o no es presenta el dia i hora assenyalats, la inscripció quedarà definitivament anul·lada, sense possibilitat de reemborsament.
***Ens reservem el dret de cancel·lar l’activitat en cas de no assolir-se el número mínim  de participants o per causes alienes a l’organització (inclemències metereològiques) amb la corresponent devolució de l’import pagat via transferència bancària o la possibilitat de conservar la plaça per una altra activitat o servei del mateix valor. Tanmateix ens reservem el dret de modificació de l’horari fixat amb primera instància.

 

Esther Colomina

Author Esther Colomina

More posts by Esther Colomina

Leave a Reply